Φιλοξενούμενα μαθήματα

Η κεντρική αίθουσα εμβαδού 50τ.μ. περίπου, διατίθεται προς ενοικίαση για την πραγματοποίηση μαθημάτων από άτομα/σχολές κ.α. σε εβδομαδιαία βάση, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.


Βελονισμός

Ο βελονισμός αναφέρεται σε μια πρακτική όπου ειδικές πολύ λεπτές βελόνες εισάγονται σε πολύ συγκεκριμένα σημεία του σώματος, σε βάθος από λίγα χιλιοστά έως το πολύ 1 εκατοστό στις πιο σαρκώδεις περιοχές όπως πχ. ο μηρός, ή η περιοχή μεταξύ του αγκώνα και του ώμου κλπ. Τα σημεία αυτά βρίσκονται πάνω σε κανάλια κατά μήκος των οποίων ρέει Qi (μεταφράζεται ελλιπώς στη Δύση σαν ‘ενέργεια’), δημιουργώντας ένα δίκτυο που συνδέει όλα τα μέρη του σώματος.

Οι επαγγελματίες βελονιστές καλούνται να παρακολουθήσουν τρία χρόνια εκπαίδευσης στην θεωρία της Κινέζικης Ιατρικής που περιλαμβάνει φυσιολογία, αιτιολογία, λειτουργία των οργάνων, σωματικές ουσίες όπως αίμα και υγρά, επίσης μηχανισμούς παθολογίας, παθολογία, διάγνωση και κλινική πρακτική. Τέλος, οι βελονιστές καλούνται να μελετήσουν θεωρία καναλιών και σημείων καθώς και την κλινική τους εφαρμογή.